Editie 2011 - Woensdag 7 Maart 2012 - Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

28 Feb 2012
Categorieën:

Natuurlijk worden op 7 maart de Awards uitgereikt aan de grofste schenders van onze privacy van het afgelopen jaar. In de categorie Personen, Bedrijven en Overheden zullen de deskundige juryleden de prijs uitreiken. Ook hebben we nog de Publieksprijs. Maar dat is niet alles. Ook op andere manieren zetten we een extra spotlight op ons grondrecht.

De laatste tijd was hij veel in het nieuws vanwege zijn positie rondom een ander grondrecht; de vrijheid van meningsuiting. Op 7 maart zal Kustaw Bessems tijdens de Big Brother Awards zijn column helemaal wijden aan het recht op de eerbiediging van onze privacy. We zijn erg benieuwd!

Typhoon is niet alleen een van de juryleden van de Big Brother Awards, maar natuurlijk ook een begenadigd woordkunstenaar. Tijdens de avond zal hij een persoonlijk spoken word optreden geven waarin hij zijn interesse in en zorgen voor onze privacy aan het licht brengt.

Met zijn kenmerkende energieke en prikkelende stijl en met zijn voorliefde voor het maatschappelijk debat is Martijn de Greve de ideale presentator van Big Brother Awards 2011. Op 7 maart zal hij weer de scherpe randen opzoeken om de kern van het debat op tafel te krijgen.

Tijdens de hele avond zullen de schermen van Pakhuis de Zwijger ten volle worden gebruikt door het Groningse, visuele kunstenaarscollectief WERC.

 

Meer informatie over het programma vind je hier.

 

Afbeelding ‘BigBrotherAwards2011-HannekeWetzer(c)01′ door Hanneke Wertzer

Reageren:

*


English?

Download de BBA2011 Poster

De Big Brother Awards poster (pdf)

#BBA2011 op Twitter

Bekijk ook twitter.com/bitsoffreedom