Editie 2011 - Woensdag 7 Maart 2012 - Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

 

Koop nu jouw kaartjes voor de Big Brother Awards op 7 maart in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam! En doe het snel, voordat het -zoals vorig jaar- weer uitverkocht is. De kaarten voor de Big Brother Awards zijn inmiddels uitverkocht. Kan je er niet bij zijn, maar wil je niets missen van de avond? Niet getreurd. Het volledige programma wordt live gestreamd. Dat wordt ons aangeboden door Engage! En daar willen we ze hartelijk voor bedanken.

Ik heb geen mail ontvangen met kaartjes
Dat klopt. Toen je je kaartje(s) hebt gekocht, verscheen op het scherm een zescijferig nummer. Dat unieke nummer is jouw kaartje voor de Big Brother Awards. Ben je toen vergeten het nummer op te schrijven? Het staat ook in je betalingskenmerken op je bankafschriften. De omschrijving begint met BBA2011, daarna volgt jouw zescijferig nummer en het aantal kaartjes dat je hebt gekocht. Neem dat nummer vanavond mee en tot vanavond!

Programma
Op 7 maart gaan de deuren open vanaf 19:00 uur, het programma begint om 20.00 uur en de avond duurt tot maximaal 21.30 uur. Meer informatie over het programma vind je hier.

Routebeschrijving
Zie voor de routebeschrijving de website van Pakhuis de Zwijger.

Gehandicapten
De locatie is ook toegankelijk voor gehandicapten. Kom je met een rolstoel, laat ons dat dan even van tevoren weten. Dan kunnen wij je zo goed mogelijk helpen.

Organisatie
De organisatie van de Nederlandse versie van de Big Brother Awards is in handen van Bits of Freedom. Bits of Freedom is een onafhankelijke burgerrechtenbeweging die opkomt voor internetvrijheid, en specifiek voor jouw vrijheid en privacy op internet. Deze grondrechten zijn onmisbaar voor je ontplooiing, innovatie en de democratisch rechtsstaat. Maar die vrijheid is niet vanzelfsprekend. Je gegevens worden opgeslagen en geanalyseerd. Je internetverkeer wordt afgeknepen en geblokkeerd. Bits of Freedom zorgt ervoor dat jouw internet jouw zaak blijft.

 

Afbeelding gebaseerd op UK Bus Transfer Tickets door Howdy, I’m H. Michael Karshis onder Attribution 2.0 Generic licentie

English?

Download de BBA2011 Poster

De Big Brother Awards poster (pdf)

#BBA2011 op Twitter

Bekijk ook twitter.com/bitsoffreedom