Editie 2011 - Woensdag 7 Maart 2012 - Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Heb je nu echt genoeg van de manier waarop een persoon, bedrijf of een overheidsinstelling met jouw persoonlijke gegevens omgaat? Nu kan je eindelijk iets terug te doen! Binnenkort gaan we weer de grootste privacyschenders van het afgelopen jaar extra in de schijnwerpers zetten. Tijd om te namen en shamen.

Waarom de Big Brother Awards?
Het prijzengala in maart 2012 zal de achtste editie zijn in de geschiedenis van de Big Brother Awards Nederland. Bits of Freedom organiseert deze prijsuitreiking jaarlijks. Door op één avond prijzen uit te reiken in verschillende categorieën, krijgen we een overzicht van hoe het in het afgelopen jaar gesteld was met ons recht op privacy in Nederland.

Wie is jouw favoriete kandidaat? Categorieën: Personen, Bedrijven, Overheid
Binnenkort kan iedereen via deze website kandidaten indienen in vier categorieën: Personen, Bedrijven, Overheid en de Publieksprijs. De kandidaten in de eerste drie categorieën worden door een onafhankelijke en deskundige jury beoordeeld, zij kiezen uiteindelijk de shortlist met genomineerden en vervolgens de winnaars.

Publieksprijs
De kandidaten die het meest worden genoemd vormen automatisch de shortlist voor de Publieksprijs. Zij krijgen dezelfde kansen in de stemming op deze website. Degene die daarbij de meeste stemmen krijgt, heeft gewonnen.

Op de hoogte blijven?
Wil je weten wanneer je kandidaten kunt opgeven, of wanneer je kunt stemmen voor de Publieksprijs? Je kunt natuurlijk deze website in de gaten houden, abonneer je op de RSS of check de hashtag #BBA2011 op twitter.

 

Afbeelding gebaseerd op Vote van Therese Thompson, uitgebracht onder een Creative Commons Attribution 2.0 Generic licentie

Reageren:

*


English?

Download de BBA2011 Poster

De Big Brother Awards poster (pdf)

#BBA2011 op Twitter

Bekijk ook twitter.com/bitsoffreedom